הוראות שימוש בדף האכיל

• יש לאחסן את המוצר כשהוא סגור היטב , באריזתו המקורית במקום מוצל, קריר ויבש. (לא מקרר).
• הכינו עוגה, כרצונכם, ומרחו שכבת קרם, באופן אחיד וישר.
• ודאו כי ידיכם נקיות ויבשות.
• הוציאו את הדף האכיל מאריזתו. במידה ומוציאים דף ולא משתמשים בו מיד, יש לסגור היטב .
• הסירו, בזהירות, את שקף הפלסטיק.
• במקרה, שהנכם נתקלים בקושי בקילוף, הכניסו את הדף למקפיא, למשך דקה (לא יותר), ונסו לקלף שנית.
• ניתן לגזור את הדף האכיל במספריים. בלי השקף.
• הניחו את הדף האכיל על העוגה, כשצידו המודפס כלפי מעלה.
• ישרו והדקו היטב את התמונה לציפוי העוגה, כך שלא יישארו כיסי אויר.
• לקישוט, ניתן לזלף קצפת מסביב ו/ או לקשט בסוכריות.

• מומלץ להניח את התמונה על העוגה בסמוך למועד האירוע. (שעה-3 שעות) התמונה נשארת ברורה וחדה כיומיים בממוצע (בעוגות קפואת יותר זמן) ולאחר מכן הצבעים מתחילים להיטשטש.
• יש להימנע ממגע מים עם ההדפס, מגע עם מים יגרום למריחה של צבעי ההדפס.
• התמונות מתאימות להנחה על מרבית סוגי העוגות והציפויים, מומלץ לעבוד על קצפות (פרווה/חלבי), גאנאש או קרם.
• לוקח ‏עד ‏כ-4 שעות ‏לתמונה ‏להתמזג ‏בצורה ‏משולמת ‏עם ‏ציפוי ‏העוגה ‏(תלוי ‏במידת הלחות ‏והשומן שבצפוי,‏ בעוגה‏ ובסביבה).
• במידה ‏וציפוי העוגה‏ יבש/קשה,‏ או‏ במידה‏ וברצונך‏ להאיץ‏ את‏ תהליך‏ ההתמוססות, ניתן לרסס מעט‏ מים ‏על‏ גבי ציפוי העוגה ואח”כ‏ להניח‏ את התמונה.
בהצלחה ובתיאבון.