רכיבים וכשרויות

1. יש לאחסן את המוצר כשהוא סגור, באריזתו המקורית במקום מוצל, קריר ויבש.
2. הכינו עוגה כרצונכם, מרחו שכבת קרם באופן אחיד וישר.
3. ודאו כי ידיכם נקיות ויבשות.
4. הוציאו את הדף האכיל מאריזתו.
5. ניתן לשרטט על השף בצידו האחורי של הדף ולגזור את הדף האכיל במספריים.
6. הסירו בזהירות את שקף הפלסטיק.
7. במקרה שהנכם נתקלים בקושי בקילוף, הכניסו את הדף למקפיא למשך דקה (לא יותר) ונסו שנית.
8. הניחו את הדף האכיל על העוגה, כשצידו המודפס כלפי מעלה.
9. ישרו והדקו היטב את התמונה לציפוי העוגה, כך שלא ישארו כיסי אויר.
10. לקישוט ניתן לזלף קצפת מסביב ו/או לקשט בסוכריות.

רכיבים:

מסמיכים(E1412, E1422), מלטודקסטרין, חומרי הלחה (E1520, E422), סוכר לבן, מים, מיצבים (E415, E414, E460i), דקסטרוזה, מתחלבים (E471, E491, E435), מווסת חומציות (E330), חמרי טעם וריח, חמר משמר (E202), אתנול.
צבעי מאכל:
E171, E162, E110 – סנסט ילו
E122, E124, E133, E102 – טרטרזין
E129 – אדום אלורה

סימון תזונתי ב-100 גרם מוצר:
אנרגיה